ΠΡΩΤΟ HELLAS

Η ΠΡΩΤΟ HELLAS είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία και Ιδρύθηκε το 2015 με έδρα την  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κάνοντας το ξεκίνημα της με την παραγωγή των πιστοποιημένων προϊόντων (ISO 22000:2005)  Ice Juice και στην συνέχεια του Τέιον γεύσεις. Προϊόντα  πρωτοποριακά, που έχουν   μεγάλη εμπορική επιτυχία στο χώρο της εστίασης.

Πολύ σύντομα η εταιρεία μας επεκτάθηκε στην αγορά και σε άλλα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας όπως τα Οσπρια τα Ζυμαρικά κ λοιπά προϊόντα, δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων σχεδόν σε όλη την Ελλάδα,την Κύπρο  στο εξωτερικό και συνεχίζει να αναπτύσσεται με σεβασμό πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση και την άρτια συνεργασία μαζί σας.
Η εταιρία μας, έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων που απευθύνονται στο χώρο της HORECA και επιλεγμένων καταστημάτων βιολογικών προϊόντων,  δίνοντας στους πελάτες της την δυνατότητα επιλογής προϊόντων υψηλής ποιότητας σε τιμές ανάλογες με τις ανάγκες τους, υποστηρίζοντας το πελατολόγιο της με απόλυτο έλεγχο, συγχρονισμό και άψογο service.

Στόχος της εταιρείας μας πάνω απ όλα  είναι η   υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας μέσα από αυστηρό και ενδελεχή έλεγχο, προσφέροντας στον πελάτη την υγιεινή  και αισθητική απόλαυση   των προϊόντων μας.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.