Πολιτική επιστροφών – Ακύρωσης

1.       Ο αγοραστής έχει δικαίωμα επιστροφής του προιοντος με επιστροφή χρήματων ή αλλαγής εντός 14 ημερων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος

2.       Οι επιστροφές ή αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο στο κατάστημα μας σε ώρες εργασίας καταστήματος

3.       Το συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να είναι σε άριστη – άθικτη κατάσταση χωρίς να έχουν παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας του κατασκευαστή. Απαραίτητη για τη επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος είναι η απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο.

4.       Σε περίπτωση στην οποία η συσκευασία είναι παραβιασμένη, αλλοιωμένη ή έχει σκισμένα σακουλάκια σε συσκευασίες εντός του προϊόντος, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην το δεχτεί.

5.       Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν επιβαρύνουν το κατάστημα. Στη περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης να γίνει αλλαγή σε προϊόν της παραγγελίας, τότε τα έξοδα επιστροφής και αλλαγής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

Ακύρωση παραγγελίας

Για να ακυρώσετε τη παραγγελία σας θα χρειαστεί να στείλετε mail ή να μας πάρετε τηλέφωνο ώστε να προχωρήσουμε στη ακύρωση. Η ενημέρωση μας για ακύρωση θα πρέπει να γίνει πριν την αποστολή των προϊόντων.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.